Особливості застосування роботизованих комплексів серії Аrmeo в нейрореабілітації верхніх кінцівок - Попадюха, Юрій Андрійович; Popadiukha, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто особливості дії роботизованих комплексів серії Аrmeo в нейрореабілітації верхніх кінцівок. Мета роботи – аналіз функціональних і конструктивних особливостей, алгоритмів дії роботизованих комплексів серії Аrmeo для забезпечення нейрореабілітації верхніх кінцівок. The article deals with functional and constructive peculiarities of rehabilitation exoskeletons. The objective of the work is to analyze functional and constructive peculiarities of modern and perspective exoskeletons for the use in rehabilitation technologies.
Rehabilitation Exoskeletons – Modernity and Perspectives of Application
Keywords: нейрореабілітація; роботизована механотерапія; верхні кінцівки; екзоскелет; біологічний зворотний зв’язок; rehabilitation; exoskeleton; exoskeleton suit; robots; musculoskeletal system; injuries; diseases