Соціологічне дослідження використання християнських засад в управлінні підприємницькою діяльністю - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (My University, 2013)
Проведено аналіз результатів соціологічного опитування «Менеджмент підприємництва на засадах християнської моралі». Визначено відношення підприємців до кредиторів, інвесторів, орендодавців, постачальників, клієнтів, конкурентів, держави, найманих працівників і бізнесу. The analysis of results of the sociological questioning «Management of enterprise on principles of Christian moral» is conducted. Attitude of businessmen toward creditors, investors, lessors, suppliers, clients, competitors, state, hired workers and business is certain.
Sociological research of the use of Christian principles in a management of entrepreneurial activity
Keywords: соціологічне дослідження; sociological research; підприємницька діяльність; entrepreneurial activity; підприємці; businessmen; християнські засади; Christian principles; відносини; relations