Методичні вказівки до виконання курсової роботи з менеджменту - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання містить основні вимоги до виконання курсової роботи з менеджменту, рекомендації щодо вибору теми, її структури та технічного оформлення.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти 3-го курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент»
Keywords: менеджмент; організація; процес управління; функції менеджменту; 658:005.7