Феноменологія творчої особистості: теоретичні аспекти - Пріма, Раїса Миколаївна; Гребенюк, Ю. Р.; Prima, Raisa M.; Hrebeniuk, Yu. R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Мета дослідження: проаналізувати деякі аспекти змістової сутності феномена «творчість»; уточнити дефініції понять «творчі можливості», «творчі якості» особистості молодшого школяра.