Фазові рівноваги в системі AgGaS2–l/2(CdGa2S4)–2/3(As2S3) - Найдич, Т. Л.; Жбанков, О. Є.; Мазурець, І. І.; Naidych, T. L.; Zhbankov, O. Ye.; Mazurets, I. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Фазові рівноваги в квазіпотрійній системі досліджено методами диференційно-термічного та рентгено- фазового аналізів. Побудовано два політермічних перерізи, проекцію поверхні ліквідусу і встановлено область склоутворення. The alloys of this system were investigated by means of differential thermal and X-ray phase analysis; the phase diagram of two politermal section, liquidus surface projection and glassforming region have been constructed based on this results.
Phase Equilibria in the AgGaS 2 −l/2(CdGa 2 S 4 )−2/3(As 2 S 3 ) System.
Keywords: напівпровідники; рентгенофазовий аналіз; фазові діаграми; термічний аналіз; semiconductors; X-ray diffraction; phase diagrams; thermal analysis