Психологія реклами та ПР - Мітлош, Антоніна Василівна (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2020)
Вивчення навчальної дисципліни зосереджене на сутності основних принципів, етичних засад паблік рілейшнз (ПР) як сфери професійної діяльності, організаційно-психологічних умов їх ефективності. Курсом передбачено вивчення особливостей використання ПР у політичній, економічній, соціально-гуманітарній сферах, державному управлінні і місцевому самоврядуванні, а також основні прийоми псевдотехнологій ПР і можливості протидії їм.
Keywords: психологія реклами; психологія комунікацій; управління комунікаціями; технології ПР; методи реклами