Структурна хімія комплексів купрум (І) хлориду та броміду з ненасиченими четвертинними солями амонію та фосфонію - Салівон, Н. Ф.; Нощенко, Г. В.; Ленківська, Т. П.; Salivon, N. F.; Noshchenko, G. V.; Lenkivska, T. P. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Проаналізовано особливості формування кристалічної структури комплексів купрум (І) хлориду та броміду з ненасиченими четвертинними солями амонію та фосфонію.Special features of crystal structure formation of copper(I) chloride and bromide complexes with unsaturated quaternary ammonium and phosphonium salts have been analyzed.
Structural Chemistry of Copper (I) Chloride and Bromide Complexes with Unsaturated Quaternary Ammonium and Phosphonium Salts
Keywords: купрум (І) галогеніди; четвертинні солі амонію; четвертинні солі фосфонію; комплекс; copper (I) halides; quaternary ammonium salts; quaternary phosphonium salts; complex