Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Програмно-апаратне забезпечення та захист мобільних пристроїв» - Лаптєв, Олександр Анатолійович; Гришанович, Тетяна Олександрівна; Жолоб, Ярослав Володимирович; Жигаревич, Оксана Костянтинівна (My University, 2022)
У методичних вказівках до лабораторних робіт подано логічно структурований комплексний виклад теоретичних основ та практичного використання сучасних програмних методів захисту інформації, у мобільних пристроях зокрема, згідно із загальними підходами в Україні та світі. Розглядаються поняття, класифікація, сфери застосування, складові і ознаки, різні типи підходів, систем і способів забезпечення безпеки інформаційних ресурсів, програмними методами захисту інформації, та їх застосування для забезпечення захисту мобільних пристроях. Для фахівців у галузі захисту інформації, а також студентів, аспірантів що навчаються за спеціальністю 125 Кібербезпека.
Keywords: методи захисту інформації; програмний захист інформації; інформаційна безпека; шкідливе програмне забезпечення; віруси; антивіруси; криптографічний захист; шифрування інформації; 004.056(075.8)