Колоїдна хімія : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів хімічного факультету - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації з дисципліни "Колоїдна хімія" містять пояснювальну записку, навчальну програму курсу, лабораторні роботи, контрольні запитання, список цитованої літератури.Рекомендовано студентам хімічного факультету.
Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, навчальну програму курсу, лабораторні роботи, контрольні запитання, список цитованої літератури.
Keywords: колоїдна хімія; методичні рекомендації; лабораторні роботи; 057(075)