Технології професійно-психологічного відбору - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Бібліографічні матеріали розкривають основні проблеми професійного самовизначення особистості, методи професійної орієнтації та профдобору, психологічне вивчення професії. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Технології професійно-психологічного відбору» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології, Кафедра педагогічної та вікової психології). Розміщення джерел (68 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; засади професійної орієнтації; Психотехнології професійного відбору; 159(01)