Розрахунок в Excel інтервалів довіри для прогнозів, отриманих методом найменших квадратів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Львівський національний університет ім. І. Франка, 2007)
У тезах конференції описаний процес створення в Microsoft Excel таблиці для обчислення інтервалів довіри прогнозів, які отримані методом найменших квадратів на підставі лінійного рівняння. Прогнозні значення обчислюються на підставі даних за 9 років на наступну п'ятирічку. In the theses of conference is described the process of construction in Microsoft Excel table for the calculation of intervals of trust of the prognoses which are received a least-squares method on the basis of linear equalization. The prognosis values are calculated on the basis of data for 9 years on next five-year.
Calculation in Excel intervals of trust of the prognoses which are received the least-squares method