Спеціальний музичний інструмент (бандура): робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра (2 роки) - Сточанська, Мирослава Петрівна; Чернецька, Наталія Григорівна; Stochanska, Myroslava P.; Chernetska, Nataliia H. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Спеціальний музичний інструмент (бандура)» підготовки «Бакалавра» рекомендована студентам галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 025 «Музичне мистецтво», освітньої програми «Музичне мистецтво» (денна форма навчання, 2 роки)
Keywords: музичний інструмент; бандура; інструктивно-технічний матеріал; художньо-виконавський репертуар