Географічна структура міграцій населення в Європі - Мандрик, Ірина Петрівна (ЦФЕНД, 2025)
Розглянуто основні напрямки міграцій населення в країнах Європи
Keywords: міграції населення; Європа; 911.3:314.15(4)