ПРО ЧАСОВУ СКЛАДНІСТЬ АЛГОРИТМУ РОЗКЛАДАННЯ ГРАФІВ НА РІЗНИХ СТРУКТУРАХ ДАНИХ - Гришанович, Тетяна Олександрівна; Провотар, Іван Олександрович (Інститут кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України, 2012)
Для представлення графів у ви-гляді матриць суміжності та натуральних арифметичних графів проведено оцінку часових складностей алгоритму розкладання графів за допомогою їх кістяків, здійснено порівняння цих складностей.
Keywords: алгоритм розкладання графів, натуральні арифметичні графи, структури даних