Проектний аналіз: методичні рекомендації для практичної та самостійної роботи - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Розроблено практичні завдання щодо оцінки ефективності соціально-економічних проектів. Виконання наведених завдань дозволить осягнути весь комплекс показників що характеризують систему проектного аналізу, опанувати методику їх аналізу та прогнозування. Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства
Keywords: проект; аналіз; project; analysis