Екологічна оцінка якості води річки Турія за макрофітами. - Кузьмич, Максим Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Кваліфікаційна робота виконана у трьох розділах. У першому розділі подано еколого-географічну характеристику басейну річки Турія та розглянуто аспекти господарського використання водних ресурсів. У другому описано методики проведення досліджень. Третій розділ присвячений оцінці екологічного стану річки за індексом фітоіндикації та за фізико-хімічними показниками з розрахунком уточнюючих категорій.
Keywords: річка Турія; індекс фітоіндикації; категорії поверхневих вод