Підготовка майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності: теорія та методика - Бєлікова, Наталія Олександрівна; Bielikova, Nataliia O. (Луцький інститут розвитку людини Університету “Україна”, 2012)
У монографії розглядаються теоретичні та методичні засади підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності. Висвітлено методологічні засади підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; проаналізовано зарубіжний досвід підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; розглянуто теорію і практику підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; розкрито концептуальні засади підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; охарактеризовано науково-методичне забезпечення підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності.
Рекомендовано викладачам, студентам, аспірантам, докторантам і науковцям, які цікавляться проблемами підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності.
Keywords: підготовка майбутні фахівці з фізичної реабілітації; training future specialistі in physical rehabilitation; здоров’язбережувальна діяльність; health saving activities