Податкові системи країн Америки: навчальний посібник - Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola Ivanovych; Ліповська-Маковецька, Наталія Іванівна; Lipovska-Makovetska, Nataliia Ivanivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У посібнику проаналізовано особливості податкових систем країн Північної, Центральної та Південної Америки. Значну увагу приділено висвітленню специфіки податкових систем офшорних юрисдикцій Америки. Видання адресоване студентам економічних спеціальностей, які вивчають курси «Фінанси зарубіжних країн», «Податки зарубіжних країн», «Міжнародні фінанси», «Міжнародне оподаткування», «Фінансовий моніторинг» і відповідні спецкурси, а також студентам-міжнародникам, котрі опановують економіку окремих країн Америки. Посібник стане в нагоді й працівникам Державної фіскальної служби та інших контролюючих служб, які борються з трансфертним ціноутворенням і виведенням коштів в офшори (насамперед, латиноамериканські).