Особливості реалізації благодійних проєктів у воєнний період - Савчук, Владислав (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Благодійні проєкти розробляються та реалізуються на благо суспільства. Більшість цих проєктів зосереджені на ключових елементах людського життя, таких як здоров’я, освіта, їжа, дім тощо. Коли ви запускаєте благодійний проєкт, то повинні переконатися, що він приносить користь нужденним людям у суспільстві. Вимірювання впливу та успіху благодійного проєкту має вирішальне значення для визначення ефективності ресурсів.
Keywords: благодійний проєкт; функціонування благодійних проєктів у воєнний період; інклюзивний розвиток; 33.7:355.46(4-11)