Творчість Астора П'Яццолли як репрезентація музичної повсякденності - Ihnatova, Larysa; Ігнатова, Лариса (Рівненський державний гуманітарний університет, 2012)
Осмислюється поняття повсякденність у контексті музичного мистецтва на прикладі такого унікального феномену як танго Астора П'яццолли.In this article the notion everyday in the context of music on an example of such a unigue phenomenon as a tango by Astor Piazzolla.
Work oj Astor Piazzolla as rekreation of musical daily occurrence
Keywords: музична повсякденність; танго; Астор П'яццолла; musical everyday; tango; Astor Piazzolla