СІмейне право України: словник-довідник основних термінів і понять - Старчук, Оксана Володимирівна (Вежа-Друк, 2024)
Словник-довідник основних термінів і понять з сімейного права України ефективно розроблений й передбачає відсутність дублювання і зайвого матеріалу, у логічній послідовності, доступно, у лаконічній формі знайомить з основними поняттями і термінами з освітнього компоненту “Сімейне право України”. Навчальне видання рекомендоване для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 081 “Право”, галуззю знань 08 “Право”, освітньо-професійною програмою “Право”,науковців, юристів-практиків, а також усі, хто цікавиться проблемами сімейного права України
Keywords: сімейне право; шлюб; сімейні правовідносини; влаштування дітей у сім"ю; подружжя; батьки і діти; усиновлення; патронат; прийомна сім!я; дитячий будинок сімейного типу; опіка та піклування; 347.6