Варіанти особових власних імен як джерело діалектологічних досліджень - Аркушин, Григорій Львович; Arkushyn, H. L. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано особливості вокалізму та консонантизму волинсько-поліських говірок на основі жіночих і чоловічих варіантів особових власних імен жителів Західного Полісся. The article analyses the features of vocalism and konsonantyzm Volyn-Polisski dialects based on female and male versions of their own personal names of inhabitants of the Western Polissya.
Варианты собственных имен как источник диалектологических исследований
The Variations Own Personal Name as a Source Dialectological Research
Keywords: вокалізм; консонантизм; волинсько-поліські говірки; варіанти імен; vokalizm; konsonantyzm; Volyn-Polisski dialects; variants of names