Аграрне право України : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 6.030401 «Правознавство» - Сокол, Марія Василівна; Sokol, Mariia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Аграрне право України» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline «Аgricultural law of Ukraine» defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Аgricultural law of Ukraine: the working program of academic discipline of bachelor 6.030401 «Law»
Keywords: аграрне право; Аgricultural law; суб'єкти аграрних правовідносин; Subjects of agricultural legal relationships; особисте селянське господарство; the personal peasant economy; земля сільськогосподарського призначення; land of the agricultural setting; сільськогосподарська кооперація; agricultural cooperation