До питання про оздоровчі технології фізичного виховання студентів - Савчук, С.; Хомич, А.; Savchyk, S.; Homych, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті описано оздоровчі технології фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів. Проведено аналіз публікацій, присвячених оздоровчим аспектам фізичного виховання у вищих навчальних закладах України, Росії, Білорусі. Physical education health-improving technologies for the students of higher education institutions are described in the article. The analysis of publications devoted to health-improving aspects of physical education in higher education institutions in Ukraine, Russia and Belarus is conducted
On the Question of Health-improving Technologies of Students’ Physical Education
Keywords: здоров’я; фізичне виховання; студент; фізичні вправи; health; physical education; student; physical exercises