Основи права - Булавіна, Світлана Євгенівна; Колодяжна, Вікторія Володимирівна; Крисюк, Юрій Петрович; Щирба, Мар’яна Юріївна; Bulavina, Svitlana Ye.; Kolodiazhna, Viktoriia V.; Krysiuk, Yurii P.; Shchyrba, Mariana Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Робочий зошит для індивідуальної та самостійної роботи укладений відповідно до робочої програми курсу «Основи права», яку включено до навчального плану підготовки бакалаврів усіх неюридичних спеціальностей. Методика роботи з вивчення цього курсу передбачає обов’язкове опрацювання всіх тем практичних занять, а також виконання індивідуальної та самостійної роботи, аналіз нормативно-правових актів.
Keywords: галузі права; завдання для індивідуальної роботи; індивідуальне науково-дослідне завдання