Неврогенез профессиональних деструкций личности - Вірна, Жанна Петрівна; Virna, Zh. P. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
У статті подано теоретичний аналіз професійних деструкцій особистості, який стосується розгляду невротичних ознак професійних деформацій через по- двійні етичні стандарти, професійний маргіналізм і професійне вигорання, про- фесійних адикції через трудоголізм, професійний перфекціонізм і ургентну залежність The article shows the theoretical analysis of professional destructions of personality concerns consideration of neurotic signs of strain through double professional ethical standards, professional and occupational burnout margins and professional addictions through workaholism, perfectionism and urgent professional relationship
Neurogenesis of Professional Destructions of Personality
Keywords: професійні деструкції; професійна деформація; професійна адикція; professional destructions; professional deformation; professional addiction