Навчальна практика: методичні рекомендації - Ліпич, Любов Григорівна; Хілуха (Ліпич), Оксана Анатоліївна; Lipych, L. G.; Khilukha (Lipych), O. A. (Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013)
У виданні надано методичні рекомендації до виконання навчальної практики студентам спеціальності «економіки підприємства». Наведено приклад її виконання (In the publication were provided guidelines for implementation of students trainee in specialty "Enterprise Economy". There was an example of its implementation in the publication).
Trainee
Рекомендовано студентам спеціальності 6.03.05.04 – економіка підприємства
Keywords: практика; підприємство; trainee; enterprise