Управління проєктами в гуманітарній сфері у період соціально-економічних трансформацій - Войчук, Максим; Voichuk, Maksym; Ткачук, Захарій; Tkachuk, Zakharii (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Проектний підхід в останні роки став одним з найпопулярніших методологічних інструментів провадження господарської діяльності як субʼєктами підприємництва, так і неприбутковими організаціями та установами. Зокрема, привабливість інструменту управління проєктами фактично випливає з його сутності – орієнтації на створення конкретного продукту, що має вирішувати конкретну проблему чітко визначеної цільової авдиторії, бути створеним за умови обмеженості ресурсів, мати здатність функціонувати за забезпечувати результати після завершення періоду реалізації проєкту, а отже бути сталим
Project management in the humanitarian sphere in the period of socio-economic transformations
Keywords: проектний підхід; управління проєктами; Стандарт проектного менеджменту; гуманітарна сфера; 351:304(0758)