Лідерство в системі менеджменту персоналу організації - Васюренко, Надія Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено лідерство як ключову складову ефективної системи управління персоналом, з урахуванням сучасних викликів і трансформаційних процесів, які відбуваються у сфері менеджменту. Лідерство розглядається не лише як управлінська функція, а як цілісна система впливу, що охоплює комунікаційні, поведінкові, емоційні та ціннісні аспекти.
Keywords: лідерство; менеджмент персоналу; стиль керівництва; мотивація; організаційна культура; кадрова політика; ефективність управління