Від А до Я прямує потяг Букваря - Мацюк, Зоряна Сергіївна; Фенко, Марія Ярославівна; Matsiuk, Zoriana S.; Fenko, Mariia Ya. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У виданні особливу увагу приділено навчально-виховному процесу старших дошкільників. Матеріали книги актуальні та мають практичну значимість; структуровані, викладені логічно й ураховують низку педагогічних вимог: комплексний підхід до вивчення абетки та літер із використанням наочності, технологій особистісно-розвивального спрямування, ігрових методик, елементів народних традицій, що допоможе дітям дошкільного віку й учням початкових класів швидко та успішно засвоїти абетку. Це навчальне видання дасть змогу зробити домашнє навчання ефективним.
Keywords: абетка; діти дошкільного віку; алфавіт для дітей