Фізична, технічна й тактична підготовка футболістів - Бичук, Ігор Олександрович; Іваніцький, Роман Богданович; Бичук, Олександр Іванович; Цюпак, Юрій Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях висвітлено аспекти теоретичного і практичного спрямування стосовно ефективного моделювання тренувальних занять футболістів. Пропонується практичний блок орієнтовних зразків детально описаних видів вправ, принципів та періодизації їх застосування для вдосконалення фізичної, технічної, тактичної та психологічної підготовки гравців у футбол. Матеріал методичних рекомендацій є актуальним, оскільки допоможе у формуванні належних знань та навичок, без яких розв’язання завдань тренувальних занять є неможливим, а також забезпечить реалізацію потреб молоді у підвищенні спортивної компетенції та майстерності.
Передмова 4
Футбол як складова масового спорту учасників освітнього процесу 5
Фізична підготовка у футболі 7
Комплекси вправ, спрямованих на розвиток фізичних якостей 11
Keywords: футболісти; технічна підготовка; тактична підготовка; моделювання тренувальних занять; фізична підготовка футболістів; психологічна підготовка гравців; 796.015.134:796.332(072)