Перспективи інформаційної інтеграції України в аспекті реалізації угоди про асоціацію з ЄС - Ситниченко, О. В.; Sytnychenko, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Мова йдеться про перспективи інформаційної інтеграції України в аспекті Угоди про асоціацію з ЄС, основною метою якого є дослідження інформаційної інтеграції України, сприяти поглибленню стосунків у всіх сферах, сприяти поглибленню стосунків та оновити спільні інституційні рамки співпраці України та ЄС.

In the article we studied the perspective of information integration of Ukraine in the aspect of Agreement about an association with EU, the main aim is to research the information integration of Ukraine, to promote the relationships in all economic spheres and to improve them and also to renew the general institutional frames of cooporation of Ukraine and EU.
Prospects for Ukraine's integration of information in terms of the implementation of the association agreement with the EU
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: інтеграція; інформаційна інтеграція; перспектива; integration; information integration; perspective