Прийоми розробки та впровадження електронного засобу навчального призначення з дисципліни «Інженерна графіка» - Лелик, Ярослав Романович; Головачук, Ігор Павлович; Величко, Володимир Леонідович; Lelyk, Yaroslav R.; Holovachuk, Igor P.; Velychko, Volodymyr L. (Луцький національний технічний університет, 2017)
У статті проаналізовано сучасний стан викладання та вивчення графічних дисциплін у вищих навчальних закладах. Розглянуто основні проблеми сприйняття та засвоєння конструкторської інформації майбутніми інженерами. Для вирішення окреслених проблем, запропоновано впроваджувати мультимедійні, анімаційні навчальні ресурси.The article analyzes the current state of teaching and studying graphic disciplines in higher educational institutions. The main problems of perception and assimilation of design information by future engineers are considered. To solve the above problems, it is proposed to introduce multimedia, animation educational resources.
Methods of development and introduction of electronic means of educational appointment in the discipline "Engineering graphics"
Keywords: інженерна графіка; engineering graphics; нарисна геометрія; descriptive geometry; комп’ютерна графіка; computer graphics; електронний засіб навчального призначення; electronic teaching aids