Михайло Завадський «Чабарашка №25» для двох фортепіано : - Дуда, Світлана Леонідівна; Коцюрба, Наталія Євгеніївна; Шиманський, Петро Йосипович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
В методичних рекомендаціях пропонується короткий опис творчості М. Завадського. Викладені методичні поради щодо роботи над музичним твором Завадського «Чабарашка №25» для двох фортепіано. Методичні рекомендації можуть бути використані здобувачами освіти вищих навчальних музичних закладів, музичних фахових коледжів, учнями спецшкіл, викладачами та концертмейстерами.
Keywords: музичне мистецтво; фортепіано; фортепіанний дует; Чабарашка; танець; 781.5:780.616.432(072)