Харчова промисловість Волинської області: реалії та перспективи розвитку - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2003)
У статті основну увагу приділено харчовій промисловості Волинської області. Автором дано характеристику основних показників харчової промисловості в роки незалежності України. Наведено порівняльні характеристики випуску продукції в 1990 та 2001 роках. Зроблено акцент на тому, що харчова промисловість швидше за інших виходить з кризи, інвестування цієї галузі є доволі вигідною справою. In the article the main attention is given food-processing industries of the Volyn region. The writer gives the characteristic of the main parameters of a food-processing industry within independence of Ukraine. Is induced the comparative characteristics of output in 1990 and 2001. The accent is made that the food-processing industry faster other leaves for crisis, the investment of this branch is rather profitable business.
A food-processing industry of the Volyn region: a realities and prospects for the development
Keywords: харчова промисловість; a food-processing industry; галузі промисловості; industries; виробництво; effecting; інвестування; investment; Волинська область; Volyn region