Вплив культурної адаптації на ефективність міжнародних маркетингових стратегій - Ющишина, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі висвітлено значення культурної обізнаності у міжнародному маркетингу. Показано, що врахування культурних відмінностей підвищує ефективність реклами, запобігає комунікаційним помилкам і сприяє зміцненню довіри до бренду. Наголошено, що культурна компетентність є ключовою умовою конкурентоспроможності компаній на глобальному ринку.
Keywords: міжкультурна комунікація; культурна адаптація; міжнародні маркетингові стратегії