Правосуддя в Україні: традиції та сучасні виклики - Водоніс, Тетяна Стахівна (Навчально-науковий інститут публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 2024)
Тези присвячені аналізові правосуддя в Україні із врахуванням традицій та сучасного стану - війни. Попри воєнний стан правосуддя має здійснюватися згідно чинного законодавства з максимальним доступом усіх громадян.
Keywords: правосуддя; державна влада; 342.56(477)"36"