Використання малюнків з прихованими предметами. Математика, 1 клас - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Шкільний світ, 2008)
У статті описано методику використання малюнків із прихованими предметами під час вивчення математики, обґрунтовано її ефективність. Наведено приклад використання методики у формі конспекту математичного конкурсу "Хитрі числа" (для 1 класу). Подано короткі рекомендації для створення необхідних дидактичних матеріалів.
The use of pictures with the hidden objects. Mathematics, 1 form
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: методика математики; дидактичні матеріали; extracurricular work; initial forms