Міжнародна академічна мобільність у країнах Європи - Павліха, Наталія Володимирівна; Тоцька, Олеся Леонтіївна (НУВГП, 2020)
Проаналізовано міжнародну академічну мобільність у країнах Європи за даними Євростату.
Keywords: міжнародна академічна мобільність; країни Європи