Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» - Світліковська, Олена Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів у галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство. Дисципліна призначена для студентів І–IV курсів факультету історії, політології та національної безпеки Волинського національного університету імені Лесі Українки.