Декоративне садівництво - Дейнека, Людмила Панасівна; Коцун, Лариса Олександрівна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
Подано бібліографічну інформацію з курсу "Декоративне садівництво", який викладається у ВНУ ім. Лесі Українки (біологічний факультет, напрям підготовки "Лісове і садово-паркове господарство"). Бібліографічний покажчик включає книги, автореферати дисертацій, електронні ресурси, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Підбір л-ри завершено у лютому 2012 р.
Keywords: бібліографічні видання; 4я1