Незгасне світло доброти - Ямчук, Павло (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Спогади на світлий спомин про великого волинянина й великого українця Євгена Олександровича Сверстюка до перших роковин від дня його упокоєння) (13.ХІІ.1928 – 1.ХІІ.2014)
Keywords: Сверстюк; спогади; науковець; вчений; поет