Строге кронування вуличних насаджень гіркокаштану звичайного та його наслідки - Голуб, Валентина Олександрівна; Голуб, Сергій Миколайович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Здійснено еколого - біологічну оцінку топінгу зелених насаджень каштанів в урбанізованому середовищі міста Луцька. Досліджено вплив обрізки на морфометричні показники каштанів, вміст пігментів листка, накопичення важких металів у листкових пластинах. Вивчено наслідки строгого кронування каштанів, проведеного навесні 2017 року.
Keywords: 582.746.56:674.023