Асистентська науково-педагогічна практика: методичні рекомендації до змісту та організації практики - Гошовська, Дарія Тарасівна; Іванашко, Оксана Євгеніївна (My University, 2022)
Асистентська науково-педагогічна практика є складовою частиною професійної підготовки магістрів освітньо-кваліфікаційного рівня “Магістр” і проводиться з метою набуття магістрами навичок педагогічної роботи зі здобувачами. Знайомство з методичними основами організації та проведення практичних та лекційних знань, досвіду самостійної роботи, виробка вміння спілкуватися зі здобувачами під час проведення аудиторних занять, а також поза ними. Методичні рекомендації містять завдання та вимоги відповідно до силабусу асистентської науково-педагогічної практики для здобувачів спеціальності 053 Психологія освітнього ступеня «Магістр». У методичних рекомендаціях наведено форми документів до практики, основні завдання та методичні поради щодо їх виконання.
Keywords: діагностика; корекція; основні напрямки діяльності психолога; лекція; практичне заняття; виховний захід