Демографія : програма вибіркової навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є відтворення населення - безперервне оновлення його чисельності та структур через зміну поколінь
Програма навчальної дисципліни «Демографія» для студентів за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит»
Keywords: демографія; програма; демографічні процеси; демографічні структури