Cпортивно-масова та рекреаційно-оздоровча діяльність у закладах освіти. Частина І - Яловик, Володимир Трохимович; Яловик, Антон Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В методичних рекомендаціях подаються завдання для самостійного опрацювання організації спортивно-масової роботи в закладах освіти та тести з оцінювання своїх знань. Методичні рекомендації розраховані для студентів й викладачів факультетів фізичного виховання, інститутів фізичної культури які організовують та проводять спортивно-масові заходи у вищих навчальних закладах І−ІV рівнів акредитації.
Keywords: Спортивно-масова робота; фізкультурно-оздоровчі заходи; оздоровчі програми; заклади освіти; 796.421(091)23784(477.12)ВНУ