Шерингова економіка – економіка майбутнього - Химич, І.; Тимошик, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено шерингова економіка як економіку майбутнього
Keywords: економіка спільного споживання; економіка майбутнього