Продукти творчої діяльності людини як результати змінених станів свідомості - Кушнєрова, О. А.; Kushnerova, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано продукти творчої діяльності людини загалом та віршовані тексти зокрема як результати змінених станів свідомості; розглянуто засоби вираження змінених станів свідомості у фонологічному аспекті, а також на лексико-семантичному й граматичному рівнях. The article deals with the analysis of the human’s creative activity in general, and poetic texts particularly, as the results of the altered states of consciousness; it examines the means of expression the altered states of consciousness in the phonological aspect, lexical and semantic, grammatical levels.
Products of the Human's Creative Activity as the Result of the Altered States of Consciousness
Keywords: творча діяльність; creative activity; віршований текст; poetic text; змінені стани свідомості; altered states of consciousness