Курсова робота з української мови - Богдан, Світлана Калениківна; Скорук, Ірина Денисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Курсова робота як самостійне навчально-наукове дослідження – один із важливих елементів підготовки майбутніх фахівців. Студенти закладів вищої освіти України виконують курсову роботу задля закріплення й поглиблення знань, одержаних за час навчання, та вмілого їх застосування до розв’язання конкретних професійних завдань. У посібнику описано алгоритм виконання курсової роботи та основні вимоги щодо її структурування й оформлення. Для студентів галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальності 035 «Філологія» та галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальності 014 «Середня освіта (Українська мова і література)» освітньої програми «Українська мова та література. Світова література».
Keywords: алгоритм виконання курсової роботи; дослідження; методи; джерела; покликання; бібліографія; вимоги щодо структурування й оформлення курсової роботи; 378.2:001.891(075.8