Тривалість й часові рамки метеорологічної весни у Волинській області на початку ХХІ сторіччя - Павловська, Тетяна Сергіївна; Мельничук, Марія; Гарасимяк, Лідія (My University, 2021)
Визначено тривалості весен та їх динаміку на всіх метеостанціях Волинської області упродовж 2001−2020 рр. Дослідження базувалося на фондових даних Волинського обласного центру з гідрометеорології з використанням математико-статистичного, графічного та порівняльного методів.
Keywords: метеорологічна пора року; Волинська область; метеорологічна весна; метеорологічна зима; метеорологічна осінь; метеорологічне літо; метеостанція Світязь; метеостанція Ковель; метеостанція Любешів; метеостанція Маневичі; метеостанція Володимир-Волинський; метеостанція Луцьк